Włącznik awaryjny trojkatny zamiast kwadratowego bedzie ok ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jan_wilc
    Classic
    • 2008
    • 39

NEOrADEk, Najlepszego :!: :!: :!:
  • phrix
    L&K
    • 2007
    • 1000
    • Audi
    • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Witam ;

Temat walkowany od dawien dawna , Skoda Octavia 1 z 1998 roku ma wlacznik awaryjnych z przerywaczem (przycisk kwadratowy ) . Nie moge nigdzie takiego dostac po normalnej cenie . Czy wlacznik trojkatny bedzie pasował do mojej oci (po zamianie nakladki z trojkatnej na kwadratowa) ?? Jezeli ktos posiada doświadczenie , niech da znac czy jest to ten sam wlacznik. Wydaje mi sie ze rozmieszczenie stykow jest to samo , ale ze zdjecia ciezko to wyczytac. Jezeli ktos ma program skody , bardzo prosze o sprawdzenie...

Z tego co wiem to trojkotny ten ktory chce kupic ma oznaczenie : NR 1U0 953 235

Z góry thenx za pomoc
    Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

• 2pac
      L&K
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1476
      • Octavia I (1U2)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

to jaka to cena jest nie przyzwoita?

ja za 140zl kupowalem kwadratowy
      President Johnny II + President Florida/ ML-145
      O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
      OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport

Komentarz

• phrix
        L&K
        • 2007
        • 1000
        • Audi
        • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

2pac powiem tak kwadraty kosztuja 100 zl a te trójkatne moge miec po 35 zl . Niby nie ma różnicy wielkiej w cenie ale już 2 kwadrat wymieniam .... ( włącznik kierunków przy kierownicy jest ok ) Sprzedawca powiedzial mi , że różnia sie tylko tymi plaskikami wlacznika. Jeżeli ktoś to może potwierdzic to prosze dac znac

EDIT:

Oki; nikt nie potwierdzil to sam sprawdzilem i jest to możliwe , rozmieszczenie styków jest to samo . ( inna sprawa , że na allegro mozna juz dostac kwadraty za 38 zl . Jeżeli ktoś bedzie chcial to dam kontakt na nica goscia z allegro ktory je ma )
        Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

Pracuję...